Winkelwagen Geen producten

Dutch Design - Made in Italy

Italiaanse schoenen staan voor elegantie, fijn leer en uitstekende afwerking. Dat is waarom “Made in Italy” een kwaliteitsfactor is die in de hele wereld bekend is. Italiaanse schoenen zijn met een grote zorgvuldigheid in elkaar gezet en gaan met een beetje zorg jaren mee.

 
 

5 redenen waarom Italiaanse schoenen de beste van de wereld zijn.
  1. Traditionele methode
De Italianen worden beschouwd als ouderwets als het gaat om het maken van schoenen. In plaats van het maken van schoenen met een machine die honderden paren per uur produceert maken ze in Italië gebruik van traditionele methodes en produceren ze de schoenen met de hand. Dit is ook de reden waarom Italiaanse schoenen gemiddeld duurder zijn dan andere op de markt.
 
  1. Uitstekende pasvorm
De Italiaanse schoenen staan bekend om hun uitstekende pasvorm. Hierdoor hoef je de schoenen niet dagen of zelfs weken in te lopen en bevatten ze vrij snel de perfecte pasvorm voor elke voet. Italiaanse schoenen bevatten zoveel comfort waardoor sommige mensen erbij zweren dat het lopen op Italiaanse schoenen nog beter is dan op blote voeten.
  1. Bevordert gezonde voeten
Doordat Italiaanse schoenen met de hand worden gemaakt kun je er zeker van zijn dat je een verschil gaat merken aan de manier van lopen en hoe je voeten voelen na de schoenen een lange dag te dragen op het werk of na een rondje wandelen door de stad. Simpel gezegd, goede schoenen betekenen goede voeten verzorging.
 
  1. Langmeegaand
Als je bang bent voor de grote uitgave van Italiaanse schoenen, maak je dan vooral geen zorgen. Je hoeft nooit bang te zijn om nog een paar te moeten aanschaffen hetzelfde seizoen. Doordat deze schoenen zo vakkundig en zorgvuldig gemaakt worden kunnen ze elke dag slijtage weerstaan en blijven te altijd in stijl. Italiaanse schoenen kopen is een goede investering. Je zal op lange termijn juist geld besparen omdat andere schoenen veel sneller slijten dan Italiaanse schoenen. Ook kun je ze meerdere jaren achter elkaar dragen doordat Italiaanse schoenen over het juiste balans beschikken tussen modern en klassiek design.
 
  1. Kwalitatief goede ingrediënten
Het beste leer gebruiken is simpelweg niet genoeg voor Italiaanse schoenen bedrijven. De kwaliteit van hun grondstoffen is nog nooit overtroffen en ze maken alleen gebruik van het aller beste kalfsleer. Zelfs de zolen van de schoenen worden gemaakt van het aller beste materiaal en worden gekleurd met de hand, wat een hele tijd kan duren. De meeste Italiaanse bedrijven maken gebruik van maximale steken per centimeter om er zeker van te zijn dat ze een goed profiel bereiken voor de loopvlakken die ze gebruiken.
 
Italiaanse schoenen zijn één van de fijnste producten op aarde. Als deze 5 redenen u niet overtuigen om een paar voor uzelf aan te schaffen. Dan moet je simpelweg gewoon een paar proberen. (veel succes met het uitdoen!)
 
Moccio wordt geproduceerd in Italië en wordt gemaakt voor de Nederlandse vrouw. 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.